Eerste editie Bruidsbeurs Jouw mooiste dag in oktober 2019

Kwaliteit, sfeer en persoonlijke aandacht: Gert van der Plas, fotograaf uit Katwijk, wist precies wat hij wilde toen hij het idee lanceerde voor Jouw mooiste dag.

Door zijn jarenlange ervaring als bruidsfotograaf had Gert een goed idee van wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bruiloft. Wat hij voor ogen had? Een kleinschalige bruidsbeurs gericht op de Bollenstreek, gekoppeld aan een professionele website, met louter lokale ondernemers, elk specialist op zijn of haar vakgebied.

Hij bundelde zijn krachten met die van Dominic Gadron van het Katwijkse strandrestaurant SandCbar en Carolien Freke van Toeters en bellen. Beiden brachten hun expertise in, de één met het organiseren van evenementen, de ander met het aankleden en stylen van trouwlocaties.

Alle deelnemers aan Jouw mooiste dag werden geselecteerd op kwaliteit en één voor één benaderd, tot er een team ontstond van gespecialiseerde ondernemers. Alles wat een toekomstig bruidspaar nodig kan hebben bij het organiseren van de grote dag onder één dak!

Ondanks een bescheiden budget voor publiciteit en herfstig weer was de beurs een succes: op 12 oktober om 10.00 uur gingen de deuren open en meteen kwamen de eerste bezoekers binnen. Geïnteresseerden uit Katwijk en wijde omgeving genoten van het aanbod van ervaren professionals in het super sfeervol ingerichte SandCbar. Ben jij er volgend jaar ook bij?