Een bruiloft als een plaatje … drie tips voor een droomresultaat 

Onze ouders zouden misschien vreemd opgekeken hebben bij het woord bruiloftstyling. Vroeger huurde je een zaal in een restaurant, of een ruimte in het dorpscentrum. Een paar bloemstukken vormden de versiering, of, als je handige vrienden had, werden er wellicht wat slingers en ballonnen opgehangen. Maar tegenwoordig is de keuze uit trouwlocaties veel groter en mag het allemaal best wat avontuurlijker! 

Maar hoe zorg je er nu voor dat die strakke industriële ruimte of die verbouwde boerderij een sfeervolle trouwlocatie worden? Carolien Freke, de gedreven oprichtster van Toeters en Bellen Styling, legt uit waarom je daarvoor het beste een beroep kunt doen op een professional. 

Kies voor een concept                                                                                                                                                    
Je hebt versieren en versieren. Een professionele stylist bespreekt eerst met jullie wat jullie mooi vinden aan de hand van voorbeelden, maar gaat ook kijken op locatie om te zien wat het beste past en wat er mogelijk is. Vaak zijn de verschillende onderdelen van een bruiloft (ceremonie, receptie, diner en feest) in verschillende ruimtes of op verschillende locaties. Door het maken van een stylingsplan worden die ruimtes één feestelijk geheel en krijgen ze een heel persoonlijke touch. 

Hou rekening met de tijd                                                                                                                                                        
Wist je dat je meestal pas de dag van de bruiloft zelf op je trouwlocatie terecht kunt? Je hebt dan echt heel weinig tijd om versiering aan te brengen. En na afloop moet het ook allemaal weer opgeruimd worden! Als bruidspaar heb je daar op je trouwdag geen tijd voor en als je aan je vrienden of familie vraagt om de versiering te verzorgen zullen zij een weinig relaxte dag hebben … Caroline komt met een team van ervaren decorateurs, zorgt er voor dat de ruimtes in heel korte tijd prachtig gestyled worden en haalt na afloop ook alles geruisloos weer weg.  

Ga voor keuze                                                                                                                                                                     
Je kunt álle onderdelen van je bruiloft laten aankleden, of maar één, je kunt kiezen voor chic, boho of strak. Caroline heeft alles in huis, van tafellinnen, glaswerk en servies tot windlichten, backdrops en tapijten! Dat alles vult ze aan met luxueuze bloemarrangementen. Haar stijl is losjes en wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen: echte bloemen en geen plastic elementen. 

Wist je dat …                                                                                                                                                                     
Als je je styling zelf wilt doen, je ook alle benodigde spullen kunt huren? Bedenk wel dat dat veel tijd kost. Richt je dan op de grote dingen en verlies jezelf niet in details. 

www.toetersenbellenstyling.nl