Lekkers!van Naomi

Lekkers!van Naomi

Onvergetelijk. Dát is het woord dat alles zegt over wat je verwacht voor jullie grote dag. Dat je het je jaren later nog zo voor de geest kunt halen. De kus van je nieuwe echtgenoot, de geur van het boeket, de zoete smaak van de taart, die er ook al uitziet om nooit te vergeten.

Aan die waardevolle herinneringen draag ik graag mijn steentje bij. Mijn naam is Naomi Driebergen, ik ben patissier. Met passie zet ik mij in om de zoete herinneringen aan jullie dag vorm te geven. Samen met jullie verken ik ruim voor de trouwdag wat jullie wensen zijn voor de bruidstaart, sweet table of ander feestgebak. We proeven verschillende smaken, stemmen de opmaak van taart en tafel helemaal af op jullie wensen: de bloemen uit het boeket en corsages, de kleur van je bruidsjurk of trouwpak, het thema dat jullie, júllie maakt. Het krijgt allemaal een plek. Daarmee is elk bruidswerk uniek én onvergetelijk. Want daar draait het toch allemaal om! Maak snel een afspraak om kennis te maken. Tot Lekkers!

CONTACTGEGEVENS
Katwijkerweg 16, 2231 SB Rijnsburg
E:   naomi@lekkersvannaomi.nl
W: www.lekkersvannaomi.nl
I:   lekkersvannaomi

We helpen jullie graag deze dag onvergetelijk te maken!

Contactformulier

15 + 11 =