Alles voor jullie bruiloft:

La plus belle!

 

 

LA PLUS BELLE !

Bruidshaarversieringen en hoeden

Kleding, kapsel en accessoires: op je trouwdag ben je op je mooist als alles op elkaar afgestemd is. Ben je op zoek naar dat ene beetje extra? Ik ontwerp al bijna dertig jaar hoeden en bruidshaarversieringen voor vrouwen die er niet uit willen zien zoals iedereen.

In mijn atelier in Oegstgeest ontwerp en maak ik de haarversiering die precies bij je past. Romantisch, sober, klassiek of uitbundig, er zijn heel veel mogelijkheden. Ik werk met de mooiste materialen en zorg dat alles de hele dag perfect blijft zitten.

Ook ontwerp ik couture hoeden passend bij elke outfit. Voor de moeder van de bruid of bruidegom, of de oma van de bruid, of de beste vriendin van de bruid …

Om je de juiste aandacht te kunnen geven werk ik alleen op afspraak. Ik neem graag ruim de tijd voor een kennismakingsgesprek en dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Dus kom langs en ontdek de glamour van couture bruidswerk!

Hoedenontwerpster
Wies Mauduit

La plus belle !
Atelier voor hoeden op maat

Leidsestraatweg 9
2341 GR Oegstgeest

T: 06 52 42 15 23
E: contact@laplusbelle-hoeden.nl
W: www.laplusbelle-hoeden.nl
I: https://www.instagram.com/laplusbelle_hoeden/

 

We helpen jullie graag deze dag onvergetelijk te maken!

Contactformulier

1 + 10 =