Het perfecte trouwkapsel: zes tips … en meer!

Heb je je bruidsjurk gevonden? Gefeliciteerd! En weet je al wat je met je haar gaat doen?

Je komt het beste tot je recht in die speciale bruidsjapon als ook je haar mooi verzorgd is. Maar op de dag zelf wil je je natuurlijk niet druk hoeven maken over je kapsel. Hoe zorg je ervoor dat je op de ochtend van je trouwdag stress-loos gekapt wordt? Linda Mos, eigenaresse van Create by Mos, kon ons haarfijn uitleggen hoe je dat aanpakt en waarom je daarvoor het beste naar een gespecialiseerde kapsalon kunt gaan.

Voorbereiding:
Maak om te beginnen een kennismakingsafspraak. Hierbij kun je je wensen uitleggen en samen naar voorbeelden kijken. Twee à drie weken voor je trouwdag kom je dan voor een proefkapsel. Bij Create by Mos wordt er uitgebreid de tijd voor je genomen (twee uur!) om een aantal kapsels te kunnen testen.

Advies:
Profiteer van de ervaring van een specialist en vraag advies: hoe een sluier het mooist blijft zitten, met welk kapsel je gezicht het beste uitkomt op de foto’s etc.

Contact:
Je krijgt als klant het 06 nummer van de kapster die op de trouwdag zelf het kapsel gaat verzorgen. Dat is makkelijk om app contact te kunnen houden, foto’s te sturen etc.

Special effects:
Zou je graag haar met meer volume willen op je bijzondere dag? Bij een gespecialiseerde salon kan dat! Create by Mos staat in de top 20 van Nederland voor hair extensions en heeft bovendien een keurmerk voor haarwerk. Wist je dat extensions in wel 50 verschillende kleuren bestaan en in 7 verschillende lengtes?

Service:
Natuurlijk kan de kapster aan huis komen op je trouwdag. Moeders, vriendinnen en familie van de bruid kunnen dan ook thuis gekapt worden.

Extra service:
Een trouwdag duurt minstens tien uur. Heb je een fotoshoot op het strand gehad? Dan kun je gratis langskomen in de salon om je haar bij te laten werken. Tegen een vergoeding kan de kapster ook bij jou op locatie komen om je haar opnieuw te krullen of je dag- in een avondkapsel te transformeren.

Wist je dat …
Create by Mos ook een bruidegom service heeft? Als de bruidegom een week voor de bruiloft zijn haar in de salon laat knippen, worden op de dag zelf de nekhaartjes bijgeknipt of wordt het kapsel met gel in vorm gebracht.

www.createbymos.nl