Muzikale omlijsting…:

Haas Entertainment

Haas Entertainment

Haas Entertainment is een bedrijf uit Leiden en bestaat uit 3 onderdelen namelijk:

Dj boekingen
Reinier Haas is bekend van het vroegere uitgaansleven in Leiden van bijvoorbeeld: Nexus, Danssalon Incasa, Clubnight Cityhall, De Oude Harmonie of de Hifi. Tegenwoordig staat Reinier veelal te draaien op de bekende concepten Frits Amsterdam, Dansen bij Olivier, Fuif, borrel 071, borrel 030, Suite 1, Everybody Loves Disco, Puur festival en Buitensporig festival. Kortom hij heeft jarenlang diverse ervaringen mogen opdoen in diverse discotheken en kroegen van Leiden en omstreken. De muziekstijl van Reinier is te omschrijven met één woord namelijk herkenbaar, uiteraard afgestemd op het evenement. Met voorkeur voor jaren 90, 00’s, top40 en guilty pleasures

Drive in shows en licht en geluid verhuur.
DJ Reinier is te boeken inclusief een volledige licht en geluidsset. Mocht je zelf al een DJ geregeld hebben nog geen apparatuur dan is het ook mogelijk om een volledig verzorgde licht en geluidsset te huren. Foto’s van de diverse shows staan op de website.

Verhuur van LED Love Letters en het LED Hartje
Ben je op zoek naar een originele eye catcher voor een bruiloft. Of op een ludieke manier je vriend of vriendin ten huwelijk vragen.

De love letters zijn een echte originele eye catcher voor evenementen. De letters zijn ongeveer 1,25m breed per stuk en wegen nog geen 10kg per stuk. In totaal is dit dus bijna 5 meter. De letters zijn 1,25m hoog. Lichtgewicht doordat ze gemaakt zijn van aluminium en zeer makkelijk in gebruik en zelf op te bouwen. Ook zijn de letters spatwaterdicht. Het enige dat de letters nodig hebben is een vette locatie en één stroompunt. De love letters zijn voorzien van led-verlichting welke aan te sturen is met de meegeleverde afstandsbediening. De letters kunnen opgehaald worden in Leiden. Uiteraard is het ook mogelijk om de letters af te leveren op locatie. Geef daarom altijd je feestlocatie door.

CONTACT GEGEVENS:

T: 0640109655
E: info@reinierhaas.nl
W: http://www.reinierhaas.nl/
I:
F:

We helpen jullie graag deze dag onvergetelijk te maken!

Contactformulier

10 + 4 =