Als alles telt…:

Bruidshoek

BRUIDSHOEK

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij de Bruidshoek. Wij zijn een mooi familiebedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. In de afgelopen 35 jaar hebben we al vele mooie en lieve bruidsparen mogen aankleden.

Kwaliteit, service èn gezelligheid.

Wij vinden dat als je op zoek gaat naar je trouwjurk dat het allemaal moet kloppen. Je wilt natuurlijk de allermooiste jurk van de hele wereld 😊. Je gaat ervan uit dat deze perfect op maat gemaakt wordt en natuurlijk wil je dat al je afspraken fijn en gezellig verlopen. Dat is waar we met ons team continue aan werken.
We willen jou de perfecte beleving geven.

2x Winnaar Dutch Wedding Awards.

De Bruidshoek is tot 2 maal toe uitgeroepen tot winnaar van de Dutch Wedding Awards als beste bruidszaak van NL. Een vakprijs waar we zeer trots op zijn. Zowel de vakjury als de mystery shopper die voor de prijs de winkel bezochten waren lovend over de Bruidshoek. We zien deze prijs als een kroon op ons werk.

Collectie & more.

Dag in dag uit zijn wij bezig met bruidsmode. Op zoek naar de mooiste nieuwe merken, trends en natuurlijk de persoonlijke wensen van onze bruidsparen. Daarnaast zijn wij ook continue aan het brainstormen met de ontwerpers en directeuren over de toekomstige trends, de vraag van onze bruiden, maar bijvoorbeeld ook over kwaliteit en levertijd. Daarnaast zitten wij in de landelijke INRetail branchecommissie bruidsmode waar we bijvoorbeeld werken aan de CBW-Erkend voorwaarden. Kortom, bruidsmode zit in ons bloed.

Prachtige merken.

In onze collectie hebben we dit jaar weer de meest mooie merken opgenomen. Wereldmerken als Pronovias, Maggie Sottero, Ladybird, Enzoani en Modeca. Maar ook trendy kleine merken als Rembo Styling, Lilian West en Chic Nostalgia. Een perfecte mix van grote en kleine merken.
We kunnen met recht zeggen dat de collectie van dit jaar de allermooiste is die we ooit gehad hebben.
Op onze website kun je een heel goed beeld krijgen van de jurken en trouwkostuums die wij in de winkel hebben.

Voor elk wat wils.

Ben je op zoek naar een mooie prinsessenjurk? Of een hele statige koninklijke trouwjurk? In onze collectie zul je zeker wat kunnen vinden.
Of trouw je op het strand en zoek je iets meer fashion, boho of een wat soepel vallende stijl. Onze fashion / boho collectie is een van de grootste van Nederland.
Op onze website www.bruidshoek.nl/trouwjurken/ kun je heel makkelijk op stijl sorteren zodat je snel een duidelijk overzicht krijgt van de mogelijkheden.

Bruidegom.
De bruidegom wordt zeker niet vergeten bij de Bruidshoek. De bruidegom komt over het algemeen langs als de bruid al geslaagd is en voor de perfecte match hangen we de trouwjurk op een geheime plek klaar. Veilig voor zijn ogen maar belangrijk voor het perfecte plaatje.
In onze collectie trouwpakken verkopen we mooie moderne merken die uitsluitend ontwerpen voor de bruidegom. Echte specialisten dus. Neem maar eens een kijkje op www.bruidshoek.nl/trouwpakken/

Marloes en Robert Jan van Haagen
en het hele Bruidshoek Team

Meer info?

Je bent van harte welkom op de stand of in de winkel, maar we zijn online ook volop te vinden.
WWW: www.bruidshoek.nl
INSTA: https://www.instagram.com/bruidshoek/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/bruidshoek/

We helpen jullie graag deze dag onvergetelijk te maken!

Contactformulier

13 + 5 =